Marton Adrienn étel stylist segítségével bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan vegyük rá gyermekeinket a változatos, ízletes ételek megkóstolására és fogyasztására.

Olyan fortélyokat láthatnak a következő videónkban, amelyek a legválogatósabb csemetéket is falatozásra bírhatják!

M.A: A gyermekeim nagyon szeretnek enni, de az őszi időszakban legjellemzőbb az, hogy krémleveseket fogyasztunk. A legáltalánosabb a sütőtök krémleves vagy az édesburgonya krémleves.

Sokaknak ismerős lehet a probléma, miszerint vannak olyan ételek, amiket nem akarnak elfogyasztani a gyerkőcök. Adrienn most megmutatja, hogy hogyan vette rá saját gyermekeit az ínycsiklandozó ételek fogyasztására.

M.A: Brokkoli krémlevest ötvözök egy sütőtök krémlevessel, és gyakorlatilag egy fenyőfát készítek a sütőtök krémlevesre. Nagyon szeretem, ha az étel impozánsan fel van díszítve, és nemcsak az ízek, hanem a színek harmóniája is dominál egy ételben.

M.A: A második fogás egy paradicsomos szósszal, fasírt golyóval elkészített spagetti tészta. Szinte minden gyerek szereti a spagettit, de az én gyerekeim a fasírt golyót nem akarták elfogyasztani.

Ilyenkor Adrienn kreatív üzemmódba kapcsol és egészen izgalmas kreációk születnek a tányérokon.
Ha kíváncsi a gyerekszemmel is ellenállhatatlan ételekre, tekintse meg videónkat!