Szépségkirálynőként, és egy hazai sorozat népszerű színésznőjeként már nagyon jól ismerhetik Som – Balogh Edinát. Aki immáron 3 éve boldog édesanya, és hamarosan érkezik a második gyerkőc is a családba. De nem mindig volt felhőtlen a boldogságuk.

SZ.N: Hogy fogadtátok a hírt? Hogy mondtad el az új jövevény érkezését?

S.B.E: Igazából az volt az egészben a legviccesebb, hogy amikor megfogant a pici, én pontosan tudtam, hogy megfogant, pedig akkor még olyan kezdeti állapotban voltam, hogy a teszt még ki sem mutatta volna. De aztán később elmentünk, beszereztünk egy tesztet, és akkor már egyértelmű volt. Így nem kellett elmondanom, hanem együtt örültünk ennek.

SZ.N: Nektek volt egy nehéz időszakotok is, amiről több helyen már meséltél. Ezek után újra teherbe esni, és várni az eredményt?

S.B.E: Ki kellett várni egy évet, mert engem annyira megtört lelkileg, hogy én azt mondtam, hogy a végére akarok járni ennek az egésznek. Így kiderült, hogy van egy pajzsmirigy alulműködésem, ami miatt elmehetett a kisbabánk tavaly nyáron. De amikor újra eldöntöttük, hogy szeretnénk, és itt az idő akkor elsőre megfogant a kicsi.

Ha kíváncsi arra, hogy Edina kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt, és hogy milyen hobbival tölti otthon a napjait a várandóssága idején, kattintson a videónkra!